محل تبلیغات شما

پرسشنامه باور به دنیای عادلانه

باورها و شناخت های انسان در عرصه هایمختلف زندگی بر رفتارها و واكنش های وی تأثیری انكارناپذیر دارند . هریكاز دسته باورهای انسان معطوف به پدیده ای خاص است كه گاهیوجه اخلاقی وگاهی اجتماعی، اقتصادی یای به خود می گیرند. یك دسته از باورهای انسانی كه ماهیتی چند بعدیدارند، باور به وجود دنیای عادلانه است.بیش از سه دهه پژوهش نشان می دهد كه این باورها بر این ایدة بنیادین كه آنچه نصیبانسان می شود، حاصل تصادف وشانس نیست،بلكه با تلاش، شایستگی وپشتكار به دست آمده بنا شده است. بر پایة این ایدهو در یك فضای ذهنیو شناختی تحولی و براساس تجارب مختلف زندگی به تدریج این باور به این شكل درمی آید كه انسان هایخوب با پیامدهای خوب وانسان های بد باپیامدهای بد مواجه می شوند، چراكه دستاوردهای مختلف انسان حاصل نیك خواهیدنیایی كه درآن زندگی می كنند نیست، بلكهنتیجة دسترنج وشایستگی آنهاست(گلپرور و عریضی (1386).

پرسشنامه باور به دنیای عادلانه توسط ساتونو داگلاس (2005)   ، دالبرت  (1999)   و دالبرت و همکاران(2001)     براساس باورهای عمومی (عادلانه بودن دنیا ) و باورهای شخصی (عادلانه بودن وقایعی که در زندگی خود فرد اتفاق می افتند ) طراحی شده است.

همراهبا  3 مقالهپایه ای رایگان

این پرسشنامه دارای روایی و پایایی و روش نمره گذاری است و درقالب نرم افزار ورد نوشته شده و قابل ویرایش است

جهتدریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب وکار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه وهمچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت

 

 

 

آموزش نحوه ی انتقال ویژگی های یک متغیر به متغیر دیگر در نرم افزار SPSS

پژوهشگاه علمی دستور Count values یا شمارش تعداد انتخاب هر گزینه توسط یک فرد در SPSS

جلسه 1 آموزش مقدمات Spss

پرسشنامه ,كه ,عادلانه ,های ,زندگی ,باور ,باور به ,دنیای عادلانه ,پرسشنامه باور ,به دنیای ,و در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویکی دانش - (نمایشنامه طنز دهه فجر 1398 ) ثبت نام دربورس sieclicapse مطالعات اجتماعی معلمان araptika کارآفرینی زیگورات کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان رستم(یک دنیاکودکی) necfootstoolless آموزش ابتدایی پایه دوم